Pechhulp

Liever denkt u er niet aan, maar toch kan het zomaar gebeuren dat u met uw auto pech onderweg krijgt. Zelfs bij goed jaarlijks onderhoud door onze garage, kunt u om welke reden dan ook langs de kant van de weg stil komen te staan. Speciaal daarvoor hebben we bij Autobedrijf Fijneman een eigen pechservice in het leven geroepen. Bij pech of panne belt u dan ons speciale nummer, waarna wij regelen dat iemand u komt helpen.

Wat kost onze pechservice?
Wilt u weten wat de kosten zijn van de pechservice van Autobedrijf Fijneman? De precieze prijs is daarbij afhankelijk van meerdere factoren. Wilt u meer weten over onze pechservice of wilt u er gebruik van gaan maken? Neem dan contact met ons op. We laten u dan in een 1-op-1-gesprek weten wat pechhulp in uw situatie kost.

De pechservice van Bosch Car Service
Onze pechservice verloopt uiteraard via Bosch Car Service. Deze betrouwbare partij is gespecialiseerd in pechhulp op locatie. U weet dan zeker dat u altijd geholpen wordt als er iets met uw voertuig onderweg aan de hand is.

Ook onze pechservice inschakelen? Of heeft u behoefte aan aanvullende informatie over bijvoorbeeld de kosten en de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact op met ons.

xd38gzbZqArdVYJ4ZJOoppr7QCdePbpofOcF72u2.jpg
lrOHg3Rvh49EeqRBlFlRaKRx7MNnaaw01alIaL9P.jpg